Single hand nut riveter 603

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran nut hiji riveter leungeun
    Item No. 603
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 25-35 poé
    Rincian pakét kotak warna, kartu molotok ganda, bisi kapang niup atawa ngaropéa
    teknis Pedaran  Beurat: 500g
    Gemblengna panjangna: 200mm / 8inch
    Max stroke gawe: 7 mm
    Max éféktif stroke kerja: 5-6 mm
    Max sababaraha gaya panangan: 27 
    Ukuran Max of nut pangélingan: M6
    Ciri produk Struktur dipaténkeun inovasi
    bentukna alus, leungeun ergonomic
    Shock-buktina rarancang pikeun ngaleungitkeun Geter ti operasi panangan nu
    Miniatur ukuranana guna gampang mawa.
    pak-pakan kotak warna (kartu molotok ganda, bisi niup kapang atawa ngaropéa)
    kotak warna 21,5 × 13,5 × 3,5 CM
    kuantitas 20pcs
    Master karton 37 * 24 * 29.5CM 
    GW / NW 16 / 13.7 KGS
    métrik m3 M4 M5 M6
    ukuran kasadiaan
    inci 6-32 8-32 10-24 1 / 4-20
    ukuran kasadiaan

    603
    1 2

    nut hiji leungeun riveter 603

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !