leungeun hiji gun rivet 958

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran leungeun hiji gun rivet
    Item No. 958
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 25-35 poé
    Rincian pakét kotak warna, kartu molotok ganda, semi molotok ganda atawa ngaropéa
    teknis Pedaran  Beurat: 500g
    Gemblengna panjangna: 200mm / 8inch
    stroke Gawe: 7 mm
    Max sababaraha gaya panangan: 27
    Ciri produk Struktur dipaténkeun inovasi
    bentukna alus, leungeun ergonomic
    pak-pakan kotak warna (kartu molotok ganda, semi ganda molotok atawa ngaropéa)
    kotak warna 23x10x3.8 CM
    kuantitas 30pcs
    Master karton 40 * 25 * 32.5CM 
    GW / NW 17,5 / 15KGS
      2.4mm (3/32) 3.2mm (1/8) 4.0mm (5/32) 4.8mm (3/16)
    aluminium
    waja  
    Beusi sténless  

    958-2 958 958-1
    1 2

    leungeun hiji gun rivet 958

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !