Woodworking router lift

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Factory Equipment

    FAQ

    Tags produk

    item Ngaran router Angkat
    Item No. 1050
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 35-45 poé
    Rincian pakét kotak warna, karton Box
    Spesifikasi teknis Beurat: 6 kg
    Gemblengna Ukuran (WXDXH): 11-3 / 4X9-1 / 4X11inch (298.45X235X280mm)
    Méja Top Ukuran (WXD): 11-3 / 4X9-1 / 4X3 / 8inch (298.45X235X9.5mm)
    Spindle Threaded Max digawé Higth adjustment: 0 ~ 3.25inch (0 ~ 84 mm)
    Badag 3-5 / 8 "lawang pikeun nampa cutters badag, 2" cingcin sisipan Tab-Loc, rengkuh, jeung ngamimitian pin
    Fits pikeun sakabéh motor 4.2 "Omod router.
      Ngawengku: (1) 2 "Selapkeun Ring, (1) Selapkeun rengkuh, (1) Starter Pin, (1) Hex Key, (10) Screws leveling, (1) Engkol nanganan
    Panjelasan Produk 1. Sadaya parobahan bit bisa dijieun tina luhureun tabél
    2. Main Table Top plat na handapeun kenop machined ti premium 6061 aluminium, Hard Anodized nu nyadiakeun  hiji palapis abrasion kandel keur hirup deui
    3. Speed ​​engkol ngaluyukeun jangkungna router ti luhureun méja
    4. 10 perimeter leveling screws set pikeun hiji pas pancen sampurna
    5.This profésional angkat kualitas router anu precision CNC machined ti 6061 aluminium. Diwangun pikeun nanganan badag 4.2 "diaméterna,  angkat ieu ngamungkinkeun pangaluyuan pisan lemes jeung gampang
    pak-pakan karton Box
    kotak warna 36X28X32.5 CM
    kuantitas 1 PCS
    Master karton 36X28X32.5 CM 
    GW / NW 5.2 / 6 KGS

     

    I’m glad you can visit our website and hope we can cooperate


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Factory Equipment

    FAQ

    1. How about your quality?

    We started to produce woodworking tools in 2016, and also have our own professional engineers. Our products are exported to the United States, Australia, Canada, and the United Kingdom and so on. We also have cooperated with the top famous woodworking tools companies in the world.

     

    1. Do you have any request for the order quantity?

    We warmly welcome inquiries from every guest and are very happy to grow up with you.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !