Woodworking Router Motor 1075

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Tags produk

     Woodworking Router Motor 1075

    item Ngaran router Motor
    Item No. 1075
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 35-45 poé
    Rincian pakét kotak warna, karton Box
    Spesifikasi teknis beurat: 5,6 kg
    Motor parameter: 120V, 60Hz, 15a Atawa 230V, 50hz, 1800W
    Taya Loading Speed ​​(rpm): 10.000 ~ 22.000 rpm
    Router Motor OD: 4.2inch (106.7mm). Router Awak Panjang: 5inch (127mm)
    1/2 "& 1/4" collets timer ngaleupaskeun premium
    Kuat 15 AMP.3-1 / 4 max Hp Motor. 
    Cert .: ETL / CE.
    Panjelasan Produk 1. fits pikeun sakabéh 4.2 "Omod router Angkat.
    2. Otomatis-release Sistim collet ngamungkinkeun pikeun ngaleupaskeun bit gampang sanggeus pamakéan
    3. fitur Leuleus-mimiti ngurangan torsi di mimiti-up jeung motor mertahankeun speed konstan dina beban
    4. Precision aluminium machined perumahan motor
    pak-pakan karton Box
    kotak warna 17X17X30 CM
    kuantitas 4 PCS
    Master karton 36X36X32.5 CM 
    GW / NW 22/24 KGS

    QT1075e-1 QT1075-1 QT1075
    1 2

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !