Woodworking Bulu Board

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Factory Equipment

    FAQ

    Tags produk

     Woodworking Bulu Board 1042

    item Ngaran Bulu Board ganda
    Item No. 1042
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 25-35 poé
    Rincian pakét kotak warna, karton Box
    Spesifikasi teknis beurat: 1.25kg
    Gemblengna Ukuran (WXDXH): 5-1 / 4X8-1 / 4X3-1 / 4inch (135X210X83mm)
    Max Width gawe: 4inch (101.6mm) aréa kontak Bulu
    Max digawé adjustment Higth: 4inch (101.6 mm)
    Paké Dina standar ukuran slot miter: 3/8 "x 3/4" (D: 9.5mm x W: 19.05mm)
    bahan manufaktur: ABS Plastik
    Miter lagu konci handap bar ngonci pageuh dina duanana tungtung
    Panjelasan Produk 1. Bulu Board lajeng slides dina bracket ningkatna na bulu tetep sajajar jeung karya-sapotong
    2. Revolusioner Desain Anyar ngamungkinkeun gancang jeung gampang Setélan Jangkungna Parallel, Sedengkeun tinggal aman diposisikan Dina Hiji Tempat. 
    3. Standar Miter sloct pikeun pamakéan ku router Tables, Table Saws, Shapers na Pita frékuénsi Saws
    4. Dua knobs tambahan ngidinan Anjeun pikeun nyieun pangaturan jangkungna gancang jeung gampang pikeun thicknesses bahan béda
    5. tips Bulu anu dijieun kalawan edges rounded tur sampurna datar ngarah moal ditandaan bahan Anjeun  
    6.Once disetél dina posisi, PARALIGN Bulu déwan tetep sajajar jeung bahan bari nyieun pangaturan jangkungna béda
    pak-pakan karton Box
    kotak warna 24x22x9 CM
    kuantitas 18 siki
    Master karton 68 * 50 * 30CM 
    GW / NW 22,5 / 24 KGS

     

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Factory Equipment

    FAQ

    1. How about your quality?

    We started to produce woodworking tools in 2016, and also have our own professional engineers. Our products are exported to the United States, Australia, Canada, and the United Kingdom and so on. We also have cooperated with the top famous woodworking tools companies in the world.

     

    1. Do you have any request for the order quantity?

    We warmly welcome inquiries from every guest and are very happy to grow up with you.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !