Leungeun riveter 807

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran leungeun riveter
    Item No. 807
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 25-35 poé
    Rincian pakét kotak warna, kartu bilister ganda atawa ngaropéa
    teknis Pedaran  Beurat: 1100g
    Gemblengna panjangna: 320mm / 13inch
    stroke Gawe: 7 mm
    Max sababaraha gaya panangan: 30
    Ciri produk Struktur dipaténkeun inovasi
    bentukna alus, leungeun ergonomic
    pak-pakan kotak warna (kartu ganda bilister atawa ngaropéa)
    kotak warna 33.5x15x4.5CM
    kuantitas 20pcs
    Master karton 47 * 35 * 32.5CM 
    GW / NW 23,5 / 20.4KGS
      2.4mm (3/32) 3.2mm (1/8) 4.0mm (5/32) 4.8mm (3/16) 6.4mm (1/4)
    aluminium
    waja  
    Beusi sténless  

    807-1 807-2 807
    1 2

    Leungeun riveter 807

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !