Leungeun nut riveter 605

  • Brand: OEM / ODM
  • Asal produk: Cina
  • Waktos pangiriman: 25-35 poé
  • Rincian pakét: kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
  • Email: cherry@chqtools.com
  • jéntré produk

    Tags produk

    item Ngaran Leungeun nut riveter
    Item No. 605
    merek OEM / ODM
    Asal produk  Cina
    Waktos pangiriman 25-35 poé
    Rincian pakét kotak warna, bisi kapang niup atawa ngaropéa
    teknis Pedaran  Beurat: 1100g
    Gemblengna panjangna: 330mm / 13nch
    Max stroke gawe: 9 mm
    Max éféktif stroke kerja: 7 mm
    Max sababaraha gaya panangan: 30
    Ukuran Max of nut pangélingan: M10
    Ciri produk Struktur dipaténkeun inovasi
    bentukna alus, leungeun ergonomic
    Struktur loading usaha Rotary nut
    pak-pakan kotak warna (bisi niup kapang atawa ngaropéa)
    kotak warna 35x14x4.3 CM
    kuantitas 16pcs
    Master karton 36.5 * 36.5 * 30.5CM 
    GW / NW 23 / 20.3KGS
    métrik m3 M4 M5 M6 M8 M10
    ukuran kasadiaan
    inci 6-32 8-32 10-24 1 / 4-20 5 / 16-18 3 / 8-16
    ukuran kasadiaan

    605
    1 2

    Leungeun nut riveter 605

    We have exported to the USA, Spain, Australia, Poland, Iran, Russia, England, France, Italy and India and so on. Our quality is good, so we have also cooperated with top famous tool companies in the world.

    Looking forward to cooperate with you,any questions,please contact us.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !